Like Crazy

Per vandaag verkrijgbaar op DVD.

LIKE CRAZY, het aangrijpende, mooie en romantische verhaal over twee geliefden die ondanks alle barrières ervan overtuigd zijn dat hun liefde alles kan overwinnen, is vanaf 15 augustus a.s. verkrijgbaar op DVD. De film van regisseur Drake Doremus vertelt het verhaal van de Britse studente Anna (Felicity Jones, winnares National Board of Review Award voor Beste Actrice en winnares juryprijs Sundance Festival) en haar Amerikaanse studiegenoot Jacob (Anton Yelchin, Star Trek) die smoorverliefd op elkaar worden. Ze beginnen een hartstochtelijke relatie die hun leven voorgoed verandert. Door onvoorziene omstandigheden komt hier plots een einde aan. Anna wordt door visumproblemen uit de VS gezet en moet noodgedwongen terug naar Londen.

Deze film laat zien hoe een stel omgaat met de ups en downs van een langeafstandsrelatie: van een liefdevol weerzien naar het bitterzoete afscheid en gemiste telefoongesprekken. LIKE CRAZY won op het Sundance Film Festival de juryprijs ‘Beste Film’ en Felicity Jones werd uitgeroepen tot ‘Beste Actrice’.


LIKE CRAZY DVD

De DVD wordt vertoond in breedbeeld voor 16:9 televisies met Engelse 5.1 Dolby Digital Surround en Engelse audiobeschrijving. De DVD bevat de volgende bonusmaterialen:

Commentaar van regisseur Drake Doremus, editor Jonathan Alberts en cinematograaf John Guleserian

LIKE CRAZY
Releasedatum: 15 augustus 2012
Consumentenprijs DVD: € 14,99
Speelduur: 89 minuten
Kijkwijzer: Alle leeftijden