Lowlands

Laatste 48 kaarten gaan dinsdagmorgen om 11:00 in de verkoop.

De állerlaatste Lowlandskaarten gaan aanstaande dinsdag 14 augustus om 11:00 via lowlands.nl in de verkoop.

Net als eerdere jaren zijn ook dit jaar tickets uit de zwarthandel zoveel mogelijk ongeldig gemaakt. Deze komen met een nieuw ticketnummer en een nieuwe barcode weer beschikbaar voor de officiële verkoop. In deze derde ronde gaat het om 48 tickets uit de zwarthandel én de laatste niet-gebruikte kaarten voor sponsors en relaties. Er kunnen per transactie maximaal twee kaarten worden gekocht.

Heb je een ticket in de zwarthandel gekocht en wil je controleren of deze ongeldig is gemaakt? Op ticketsenconcertkaarten.nl staan de ongeldig gemaakte kaartnummers gepubliceerd. Let op: het ongeldig maken van kaarten uit de zwarthandel gaat door tot aan de start van het festival: de lijst die nu gepubliceerd is wordt daarom nog aangevuld. Meer informatie over zwarthandel lees je op weetwaarjekoopt.nl.