Nick & Simon

Tracklist nieuwe album ‘Sterker’ bekend.

Nick & Simon hebben de tracks bekendgemaakt die op hun nieuwe, vijfde album “Sterker” komen te staan. Dit album is vanaf 21 september overal verkrijgbaar. Op de “gewone’ versie van “Sterker” komen twaalf liedjes te staan:

 1. Alles Overwinnen
 2. Ze Lijkt Net Niet Op Jou
 3. Geluksmoment
 4. Een Nieuw Begin
 5. Vrij
 6. Onweerstaanbaar
 7. Wat Het Leven Je Brengt
 8. Pas Als De Zon
 9. Julia
 10. Sterker Dan De Wind
 11. Niemand Aan M’n Zij
 12. Stem In De Verte

Natuurlijk komt er ook weer een uitgebreide Limited Edition versie van het nieuwe album. Daarop staan naast de 12 bovengenoemde liedjes ook nog de nummers “De Mooiste Melodie” en “Zolang”….

De luxe editie zal natuurlijk in een fraai digipack verschijnen met een uitgebreider boekje met maar liefst 32 pagina’s met foto’s en songteksten: echt een hebbedingetje voor de fans!

Daarnaast zit in de digipack ook de al eerder bekend gemaakte Bonus DVD met daarop onder meer de Wisseloord Sessies deel 2, waarop een zevental prachtige covers taan, opgenomen met een aantal popmuzikanten.

De Limited Edition is te bestellen via het kopen van de Nick & Simon card..

Daarop staan dus:

 1. Ol’ 55 (Tom Waits)
 2. Gold Rush (Ed Sheeran)
 3. Angelyne ( The Jayhawks)
 4. Cannonball (Damien Rice)
 5. Yakerty Yek (The Coasters)
 6. Every Morning (Sugar Ray)
 7. If It Don’t Matter (Donavon Frankenreiter)

Actie en reservering via Bol.com;

Bestel nu Nick & Simon – Sterker. Stuur je bestelbevestiging naar prijsvraag@bol.com inclusief je mobiele nummer. Dan maak je kans op een gesigneerd exemplaar.

Daarnaast maak je kans op 2 kaartjes het uitverkochte Sterker in Carré concert op 19 september. De winnaars krijgen automatisch bericht.

Wil je het nieuwe album als eerste in huis, reserveer dan nu.

[bol_product id=”1000004012328353,1000004012328352″ price_range=”undefined” name=”nick&simon sterker” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1346322319_links.css”]