Singer Songwriter

Douwe Bob wint de Beste Singer-Songwriter van Nederland.

Gisteravond was de laatste aflevering van De Beste Singer-Songwriter van Nederland. De finale vond plaats in het grootse Paard van Troje. De zeven singer-songwriters speelden de sterren van de hemel maar er kan er maar één de winnaar zijn en zich De Beste Singer-Songwriter van Nederland noemen: Douwe Bob Posthuma!

Prijs
Natuurlijk gaat Douwe Bob niet met lege handen naar huis. Zo wint hij onder andere airtime op 3FM, een optreden op het Songbird Festival en een optreden in de ochtendshow bij Giel. Daarnaast krijgt De Beste Singer-Songwriter van Nederland een workshop songwriting door Martin Buitenhuis en Erik de Jong bij de Flitsacademie in Amsterdam. Ook mag hij of zij deelnemen aan The Island Sessions! Dit zijn vier dagen schrijven, spelen en musiceren op een eiland met zowel bekende als onbekende singer-songwriters.

Maar dit is nog niet alles. Douwe Bob krijgt ook een piano en hij mag optreden voor 1000 lezeressen van de Glamour. And last but not least: Mostrated showcase evenement in venue Rhythm Factory Londen! Hierbij zullen verschillende boekers en platenmaatschappijen bij aanwezig zijn waaronder ook uit de Engelse muziekindustrie zullen zijn. Al met al niet niks dus!

De uitzending gemist? Kijk dan hier.

Tekst en beeld: 3FM / Beste Singer Songwriter.