Speakerbox

Freetix stelt samen met Heineken 500 gratis kaarten beschikbaar.

Het is zomer en dus tijd om lekker te ontspannen en genieten. Nou genieten kan je dit seizoen zeker in The Sand. Het splinternieuwe concept Speakerbox zal op 10 Augustus een heerlijke urban night neerzetten, deze avond wordt door niemand minder dan het razend populaire evenement Black Music Special gehost. Buiten de beste DJ’s voegen wij ook een aantal top live acts van eigen bodem toe aan deze bijzondere avond.

Line-Up

Reverse & Adje
Bokoesam
Hydroboyz
Jayh
Negative
Keizer
I am Aisha
DJ Darkshot
DJ Switch
DJ The Freshmen
DJ Nicky Fouquet
MC Aries

Show info

10 Augustus 2012
The Sand, Mekongweg 5 Amsterdam
23:00 – 05:00 uur (deuren sluiten om 01:00 uur)
Treinstation: Sloterdijk (5min lopen)
Parkeren is gratis
Leeftijd: 18+
www.thesand.nl
VIP-tafels: info@thesand.nl
Meld je snel aan voor deze unieke actie, er zijn slechts 500 kaarten beschikbaar!.

Hoe meld je je aan?
Je kunt je aanmelden door op onderstaande link te klikken. Na het invullen van het formulier krijg jij direct een bevestigingsmail met daarop een unieke code toegezonden. Deze bevestigingsmail met jou unieke code is je entreebewijs en geldig voor twee personen, vergeet je ID bewijs niet mee te nemen, hier kan naar gevraagd worden.

Meld je uitsluitend aan als je ook echt gaat, dit is erg belangrijk om deze service vol te kunnen houden!