ZAND

Jubileumeditie strandfestival Almere succesvol.

Strandfestival ZAND was, net als voorgaande jaren geheel uitverkocht. In de zinderende hitte genoten 25.000 fans optimaal van de optredens.

Op het strand van Almere waren optredens te zien van onder meer Ilse DeLange, Nick & Simon, Gers Pardoel, VanVelzen en Guus Meeuwis.

De vijfde verjaardag van het festival verliep naar tevredenheid. Het prachtige zomerweer zorgde voor een uitmuntende sfeer op het strand. Veel bezoekers stonden vanuit het verkoelende water te kijken naar de optredende artiesten. Eerder op de dag verrasten de presentatoren Jeroen van Koningsbrugge en Lieke van Lexmond het publiek door zwevend over water te arriveren op het festivalterrein. Daarvoor gebruikten zij een nooit eerder in Nederland vertoond watersport product dat met behulp van waterdruk onder de voeten een persoon boven de waterspiegel kan laten voortbewegen. Het festival werd ter ere van het jubileum afgesloten met een grote vuurwerkshow.

Machiel Hofman, organisator van het festival: “Deze editie is de kroon op het vijfjarig bestaan van het festival. Wat ooit bedacht is als een ‘muzikale stranddag’ komt vandaag echt tot zijn recht. Van tevoren zijn er maatregelen getroffen vanwege de tropische weersvoorspelling waardoor het festival zonder problemen is verlopen. We zijn er trots op dat we de bezoekers kunnen trakteren op een fantastische line up van Nederlandse topartiesten. Sommige bezoekers staan vooraan mee te zingen, andere genieten op hun handdoek van de zon of vermaken zich in het water. Al met al een fantastische editie van Strandfestival ZAND.”

De zesde editie van Strandfestival ZAND zal op zaterdag 24 augustus 2013 plaatsvinden.

Fotografie: Walter Blokker

[bol_product id=”1000004011671898,1000004012184466,1000004012309724,1000004012328352″ price_range=”undefined” name=”zand12″ background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1346101201_links.css”]