The Sanddays

Gratis tickets voor the Sanddays hosted by RIO, 18 Augustus, The Sand, Amsterdam.

Freetix stelt in samenwerking met Heineken 500 gratis tickets beschikbaar voor the Sanddays hosted by RIO ‘The Party’

Waar je moet zijn deze zomer? In the Sand uiteraard, want deze zomer brengen zij jullie The Sanddays! Vanaf zaterdag 28 juli kun je 4 zaterdagen achtereen terecht op het zomerse dance-feest the Sanddays. Voeten in het zand, cocktail in je hand en rocken tot de zon op komt.

Zaterdag 18 augustus gaat het kwik in the Sand nog verder omhoog; het ‘heetste’ latin house-event van dit moment RIO zal dan de reeks the Sanddays afsluiten. Met percussionist Andrei Russo, MC Jeany & o.a. dj’s D-Rashid, Jay da Silva, Genairo Nvilla, Glowinthedark, komt Brazilië wel heel dichtbij. Laat tijdens RIO de heupen zwaaien en gooi je salsa-moves in the house-mix!

Line-Up

• Jay da Silva

• D-Rashid

• Genairo Nvilla

• Glow in the dark

• Brian Chundro & Santos

• Stiekz-O-Matic

• Rishi Romero

• DO.AN (brazil)

• MC Jeany

• Andrei Russo

 

Show info

• 18 Augustus 2012

• The Sand, Mekongweg 5 Amsterdam

• 23:00 – 05:00 uur (deuren sluiten om 01:00 uur)

• Treinstation: Sloterdijk (5min lopen)

• Parkeren is gratis

• Leeftijd: 18+

• www.thesand.nl

• www.sexyevents.nl

• VIP-tafels: info@thesand.nl

 

Meld je snel aan voor deze unieke actie, er zijn slechts 250 x 2 kaarten beschikbaar!.

Hoe meld je je aan?

Je kunt je aanmelden door op onderstaande link te klikken. Na het invullen van het formulier krijg jij direct een bevestigingsmail met daarop een unieke code toegezonden. Deze bevestigingsmail met jou unieke code is je entreebewijs en geldig voor twee personen, vergeet je ID bewijs niet mee te nemen, hier kan naar gevraagd worden.

 

Meld je uitsluitend aan als je ook echt gaat, dit is erg belangrijk om deze service vol te kunnen houden!

http://sanddays18aug.freetix.nl

Veel plezier namens Freetix.nl.