Tiësto

BNN presents Tiësto’s Club Life.

Tiësto komt voor een exclusief optreden naar Nederland! Dat heeft hij zojuist bekend gemaakt in De Coen en Sander Show. Tiësto zit nu midden in zijn Club Life Wereldtour. Om de samenwerking met BNN te beklinken hoort daar natuurlijk een exclusieve show op Nederlandse bodem bij.

Tijdens BNN Presents Tiësto’s Club Life kunnen de bezoekers vier uur lang non-stop genieten van de grootste Nederlandse dj allertijden. Kaarten voor deze show zijn in de pre-sale alleen online verkrijgbaar via tiesto.bnn.nl. BNN Presents Tiësto’s Club Life vindt plaats op vrijdag 16 november van 21.00 tot 05.00 uur in de HMH in Amsterdam.

BNN-voorzitter Patrick Lodiers: ‘Tiësto uit de boxen van je radio is fantastisch, Tiësto live in een afgeladen HMH is helemaal onwaarschijnlijk. Ik ben ongelofelijk trots dat we deze superstar-dj en fijne collega voor even naar Nederland kunnen halen.’ Tiësto zelf heeft er zin in: ‘Ik kijk er naar uit om de samenwerking met BNN te vieren in de HMH. Dankzij de intieme sfeer en het geweldige geluidssysteem belooft ook dit weer een bijzondere avond te worden!’

Tiësto is één van de meest toonaangevende dj’s ter wereld. Hij is door het vooraanstaande Britse Blad DJ Magazine meerdere malen uitgeroepen tot beste dj van de wereld. Tiësto woont tegenwoordig in het mekka van de dance-muziek: Miami. Van daaruit reist hij de hele wereld over voor zijn optredens. Tiësto presenteert zijn eigen radioprogramma Tiësto’s Club Life bij BNN op 3FM waarvan eind dit jaar alweer de 300-ste show wordt uitgezonden. In zijn radioshow blaast hij elke zaterdagnacht tussen 00.00 en 02.00 uur een vette mix van progressive, house, electro, en mash-ups de ether in.

De laatste sets van Tiësto vind je op club.bnn.nl/tiesto. Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn? Volg Tiësto dan op twitter.

Tekst: HMH

Fotografie: Harold Versteeg

[bol_product id=”1000004005044400,1000004012198320,1002004000123258,1002004005907400″ price_range=”undefined” name=”tiesto” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1346400466_links.css”]