Two Door Cinema Club

Band komt volgend jaar op 1 maart ook naar HMH.


De vijftienjarige jongens van Two Door Cinema Club begonnen in 2007 met hun frisse indierock. Inmiddels haalde het in 2010 verschenen album ‘Tourist History’ platinastatus in Engeland en thuisland Ierland en ging wereldwijd al meer dan 1 miljoen keer over de toonbank. En is het tweede album ‘Beacon’ – van producer Jacknife Lee (Bloc Party, U2, REM) – onderweg om een reeks nieuwe hits voort te brengen.

Zanger Alex Trimble, bassist Kevin Baird en gitarist Sam Halliday maken catchy Britpop met een fijne elektro-twist. De melodieuze vocalen (afkomstig van alle drie de bandleden) worden ondersteund door pulserende beats, een vrolijke gitaar en her en der een spacey keyboard.

Kaartverkoop informatie
De kaartverkoop van dit evenement verloopt via het ticketing systeem van Ticketservice. Als je al een account hebt bij Ticketservice, dan log je tijdens het bestelproces in met deze inloggegevens. Heb je nog geen account? Dan kun je tijdens het bestelproces een account aanmaken.

Inloggen met je Mijn Live Nation en Eventim accountgegevens om kaarten te bestellen, is niet mogelijk. Je kunt alleen kaarten bestellen met een Ticketservice account. Lees onze uitgebreide handleiding.

Na het bestelproces wordt een PDF met jouw TicketFast kaarten verstuurd naar het door jou opgegeven emailadres. Je kunt jouw kaarten later ook terugvinden via Mijn Account op www.ticketmaster.nl.

Telefonische verkoop via: 0900 – 300 1250 (45 cpm)

Data: 1 maart 2013
Entree: 18:30 Aanvang: 20:00
Tickets: vanaf 32,50

Op 17 november dit jaar staan de heren eerst nog in Paradiso dit jaar. Kaarten hiervoor zijn 19 eur. Tickets zijn te verkrijgen via Ticketmaster.

Fotografie: Harold Versteeg

[bol_product id=”1000004012343658,1000004007644812″ price_range=”undefined” name=”two door cinema club” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1345659794_links.css”]