Wooferland 2012

May the Woof be with you Music is the answer!

May the Woof be with you!
Het is al lang geen geheim meer, Wooferland is dé plek waar je weer eens ouderwets los kan gaan. Het figuurlijke dak gaat er al jaren steevast vanaf op het gezelligste houseclassics festival van Nederland. In het verleden behaalde resultaten bieden – in het geval van de op Wooferland te horen klassiekers – zeker een garantie voor de toekomst, dat kan menig trouwe bezoeker bevestigen. Dit wordt weer een editie die de boeken in gaat, dus houd zaterdag 1 september vrij!

MUSIC IS THE ANSWER
1. Miss Monica maakte zich onsterfelijk met haar legendarische sets op Wooferland, maar zij heeft aangekondigd zich binnenkort alleen nog maar te richten op de toekomst en geen classics meer te draaien. Op Wooferland neemt ze afscheid van haar oude, vertrouwde sound.

2. Alexander Koningdie na een paar jaar sabbatical weer eens zijn opwachting maakt. Samen met zijn partner in crime Michel Becks draaide hij op Woof een paar jaar terug de technotent en menig paar voeten aan gort, dit jaar doen ze dat weer dik over.

3. Weer terug bij Wooferland is technolegende Steve Rachmad. De Amsterdamse koning van de hoogwaardige techno heeft onlangs zijn album “The Secret Life Of Machines” opnieuw uitgebracht. Een album dat 17 jaar na dato weer een hele nieuwe generatie kennis laat maken met zijn authentieke sound.

4. Een grote verrassing op de line-up is ook Hardcore DJ Promo. Hij kan putten uit een indrukwekkende verzameling vinyl vanaf begin jaren negentig, toen house nog house was en zelfs Promo nog geen hardcore draaide. Expect the unexpected!

LINE-UP: STEVE RACHMAD, MISS DJAX, PER, REMY, LUCIEN FOORT, MISS MONICA, CELLIE, ANGELO, PROMO, PAVO, ALEXANDER KONING & MICHEL BECKS, SPIDER WILLEM, MC MARXMAN

Chillout en Food

De Chill-out wordt dit jaar onder handen genomen door Namasté, de creatieve organisatie die voortvloeide uit het legendarische ISP, voor ons allen bekend van de beruchte feesten in Sporthallen Zuid. In en rondom de Chillout is een compleet programma van live artiesten en DJ’s. De line-up is als volgt:

Ambient; Clan of SPeace
– PolyEsta

World live Jamsessions
– Martijn Baaijens (Sarod)
– Avi Adir (Flutes, Percussion)
– Terence Samson (Percussion Artist)
– Tomas Fris (Hang, percussion)
– Rudy Tuhusula (Bass guitar)
– Lucas Stam (Cello)
– Mehmet (Ud)
– Midu Akhrif (Percussion)

Namasté Goa trance / Psy-Trance
– Liftshift
– Riches
– Bart

Uiteraard worden de smaakpapillen ook weer getrakteerd op allemaal heerlijks van Pompoen & Speck en de andere cateraars die op Wooferland de food area tot een hotspot maken.

Tickets voorverkoop

Op straat lijkt het uitgestorven, echter ligt de kaartverkoop van Wooferland verre van stil. We adviseren dan ook om niet tot het laatste moment te wachten met het kopen van een kaartje. Beter nog doe het nu direct en je weet zeker dat je niets hoeft te missen:

Online Verkoop
http://festival2012.wooferland.com/tickets/

Offline Verkoop
Je kunt offline voor je kaarten o.a. terecht bij de Free Record Shop, en de filialen van Videoland. Kijk hier voor alle adressen in Nederland.