Wooferland

De laatste 1000 kaarten in de verkoop.

Ondanks de doorgaans rustige komkommer- c.q. vakantietijd loopt de kaartverkoop als een malle, we zijn maandag 20 augustus dan ook aangekomen bij de laatste 1000 kaarten. Spread dus da Woof onder de twijfelaars, Wooferland is namelijk niet verantwoordelijk voor omgekeerde smileys wanneer het te laat is.

Koop hier je kaarten zodat jij er in ieder geval bij bent als Monica haar laatste classics-set draait, of Promo zijn verrassende set komt droppen.

Line-up Namasté, Chillout area
De chill- en foodarea zal dit jaar een mooi organisch geheel vormen waar je heerlijk kunt eten, de Chai-shop kunt bezoeken, je kunt shoppen op de festivalmarkt en je kunt laten meevoeren op de klanken van de vele Namasté artiesten:

NAMASTÉ: (WORLD BEATS / PSYTRANCE / GOA)

PolyEsta (Ruigoord/Cosmic Combination)
Liftshift (Sourcecode)
Riches (Sourcecode)
Bart (Namasté/Empathy)

The Chaishop Live Jam

Martijn Baaijens (sarod, guitar)
Tomas Fris (hang, doumbek)
Avi Adir (world flutes, vocals, bouzouki)
Terence Samson (percussion artist)
MISS MONICA NEEMT AFSCHEID VAN CLASSICS

Op zaterdag 1 september draait Miss Monica haar allerlaatste classics/oldschool set. Ze is klaar met het draaien van deze muziekstijl die zij al sinds 1993 met veel plezier draait en kondigt een grote ommekeer aan. We zijn vereerd dat Monica Wooferland heeft gekozen om haar op voorhand legendarische laatste classics-set te laten horen, dit wil je niet missen!

Voorverkoop, online en offline

Online Verkoop
http://festival2012.wooferland.com/tickets/

Offline Verkoop
Je kunt offline voor je kaarten o.a. terecht bij de Free Record Shop, en de filialen van Videoland. Kijk hier voor alle adressen in Nederland.