Boardwalk Empire

Boardwalk Empire seizoen 2 komt vandaag uit op Blu-ray en DVD.

Atlantic City, 1921. Aan de vooravond van de drooglegging heeft Enoch ‘Nucky’ Thompson (Steve Buscemi) de macht in handen van ‘de grootste speeltuin ter wereld’.

Na het gesjoemel tijdens de burgemeestersverkiezing van Atlantic City lijken Nucky en WOI-veteraan Jimmy Darmody (Michael Pitt)de stad in hun zak te hebben. Wanneer Nucky gearresteerd wordt voor verkiezingsfraude en vrienden en familieleden beginnen te twijfelen aan zijn loyaliteit, lijkt hij de controle kwijt te raken.

Ondertussen wachten gangsters Arnold Rothstein, Lucky Luciano, Meyer Lansky en Al Capone hun kans af om de stoelpoten onder hem weg te zagen. Boardwalk Empire – seizoen twee won maar liefst acht Emmy Awards en ontving drie nominaties voor een Golden Globe. Beleef een van de beste series van het moment nu in ongekende beeld- en geluidskwaliteit op Blu-ray of op DVD, waar en wanneer je maar wilt, zonder reclame onderbrekingen.

Het tweede seizoen van de bekroonde serie Boardwalk Empire is wederom geschreven door Emmy® winnaar Terence Winter (The Sopranos ®), Martin Scorsese vervulde de rol van uitvoerend producent. Boardwalk Empire wordt in Nederland uitgezonden op HBO. Het derde seizoen wordt momenteel uitgezonden in de Verenigde Staten.

Bonusmaterialen op Blu-ray en DVD:
– Dossier: de personages Volg de belangrijkste personages van seizoen 2
– Terug naar de Boardwalk Een terugblik op seizoen 1
– The Roaring Twenties Ontdek de legende van de jaren ‘20 en ontdek de trends en stijlen waaraan het decennium de bijnaaam ‘the roaring twenties’ te danken heeft.
– Wat is nieuw? – de Sets Production Designer Bill Groom en

Creator/Executive
Producer Terence Winter geven uitleg bij de nieuwe sets van seizoen 2
– Wat is nieuw? – de Personages Maak kennis met de 2 nieuwe belangrijke personages van seizoen 2
– Promo Spot voor Seizoen 2
– Audiocommentaar

[bol_product id=”1002004011838341,1002004012404674″ price_range=”undefined” name=”Boardwalk Empire” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1343054645_links.css”]

Exclusief bonusmateriaal voor Blu-ray:
–  Geheimen uit het verleden Het verhaal achter Aflevering 11
–  Leven in 1921 Ga terug in de tijd en ontdek de stijl, muziek en gebeurtenissen die 1921 hebben gedefinieerd in deze uitgebreide interactieve gids
Releasedatum: 5 september 2012 Consumentenadviesprijs: € 39,99 DVD, € 44,99 BD Speelduur: 720 minuten, excl. bonusmateriaal Kijkwijzer: 16; geweld, grof taalgebruik