Carice van Houten

Reserveer nu haar bijzondere debuutalbum ‘See You On The Ice’.

Een bijzonderheid op het album is het nummer Particle Of Light waarop Carice in duet gaat met de Britse zanger Antony Hegarty (Antony and the Johnsons). Carice is momenteel ook te zien in de videoclip bij het nummer Cut The World van Antony and the Johnsons.

Ook andere gerenommeerde musici leverden een bijdrage. Zo nam drummer Steve Shelley (Sonic Youth) een deel van de drumpartijen voor zijn rekening. Eerder werd al bekend dat J.B. Meijers, Ken Stringfellow, Howe Gelb en Marc Ribot meewerken aan de opnames.

Tracklist
1. Siren Or The Sea
2. Something Funny
3. Time
4. Particle Of Light (Feat. Antony Hegarty)
5. Emily
6. Recovery Mission
7. Broken Shells (Feat. Howe Gelb)
8. I’m Here
9. You. Me. Bed. Now.
10. End Of The World (Feat. Marc Ribot)
11. Still I Dream Of It

Reserveer nu via Bol.com en ontvang het album op 28 september als eerste thuis!

[bol_product id=”1000004012616134″ price_range=”undefined” name=”carice van houten” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1347878262_links.css”]