Do

Volgende week zondag geeft ze een concert op grootte hoogte.

Op zondag 30 september laat zangeres Do zich van haar sportieve kant zien tijdens de Kick-off van de Youfone Trappenloop op de Euromast. Zij zal die ochtend een prachtig optreden verzorgen op 100 meter hoogte en mogelijk zelf het spits afbijten en als eerste de 589 treden beklimmen. Dit wordt een enorme conditionele uitdaging voor de Brabantse maar met een korte tenniscarrière als achtergrond moet dit geen probleem zijn. Mocht ze het toch even niet meer zien zitten kan zij altijd ondersteuning verwachten van Sander de Kramer. De bekend schrijver en journalist zal de deelnemers ondersteunen en aanmoedigen en waar nodig hen een hart onder de riem steken. Eenmaal boven aangekomen kunnen de deelnemers uitpuffen en bijkomen van hun inspanning. In brasserie Sunset wacht hen een welverdiend GoedeMorgenRotterdam! Ontbijtbuffet en worden de deelnemers met de snelste tijd bekend gemaakt. Dat is nog niet alles want onder het genot van het ontbijt zal Do een prachtig exclusief optreden verzorgen.

Sky high
Op 30 september is de kick-off van de Rotterdamse Youfone Trappenloop op de Euromast. Het bekende Rotterdamse landmerk organiseert dan in samenwerking met Youfone een Trappenloop gecombineerd met een uitgebreid GoedeMorgenRotterdam! ontbijtbuffet. De gedachte achter de Trappenloop is dat een gezonde lifestyle steeds belangrijker wordt en daarbij hoort ook de trap nemen in plaats van de lift. Al dat trappen lopen is meteen een goede training voor de Trappenloop van de Euromast. Wereldwijd worden trappenlopen georganiseerd, een beroemd voorbeeld is de Trappenloop van het Empire State Building in New York. Zo hoog gaat het event op de Euromast niet, maar klapkuiten en zure bovenbeenspieren zijn wel min of meer gegarandeerd.

Kick-off Youfone Trappenloop op de Euromast
Datum: 30 september 2012
Tijd: 08.30 uur – 12.00 uur
Entree: € 19,50, inclusief ontbijtbuffet
€ 9,25 exclusief ontbijtbuffet
Locatie: Parkhaven 20, 3016 GM Rotterdam
Website: www.euromast.nl

[bol_product id=”1000004007615086″ price_range=”undefined” name=”do” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”250″ cols=”1″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1348303967_links.css”]