Doe Maar

Unieke samenwerking met rappers op Limmen Tapes.

Het kan niemand ontgaan zijn: Doe Maar is weer bij elkaar. Vorige week werd de EP ‘Versies/Limmen Tapes’ gepresenteerd op het Westergasfabriekterrein in Amsterdam. Verder is er een complete box , ‘De Doos Van Doe Maar’, verschenen met het volledige Doe Maar-oeuvre en treden de heren volgende maand op in het GelreDome voor een reeks ‘Symphonica In Rosso’-concerten.

Op de dag van de presentatie van de dubbel-EP, waarvoor een aantal artiesten van Top Notch nummers van Doe Maar opnieuw opnam, was een hele Top Notch-delegatie op bezoek bij ‘De Wereld Draait Door’. Samen met de vier mannen van Doe Maar vertelden Gers Pardoel, Sticks, Rico, Kubus, Kraantje Pappie, Postman en The Opposites over de unieke samenwerking. Daarnaast traden Kraantje Pappie en The Opposites op.

De dubbel-EP is op dit moment overal verkrijgbaar. Bekijk het gesprek bij ‘De Wereld Draait Door’hier.

Fotografie: Harold Versteeg

[bol_product id=”1000004012448265,1000004012448342″ price_range=”undefined” name=”doe maar limmen” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1348838574_links.css”]