Gabby Young and other animals

Wervelende show van excentrieke zangeres.

Fotografie: Dennis Beekelaar

Gabby Young en haar band Other Animals brengt een overdonderende combinatie van gypsy, swing, burlesque, folk, jazz en rock.

Haar klassieke scholing als operazangeres komt daarbij goed van pas: met haar flexibele, lenige stem kan Gabby Young moeiteloos alle kanten op in haar uithalen.  Op 11 juni wordt debuutalbum ‘We’re All In This Together’ opgevolgd door de langverwachte nieuwe plaat ‘The Band Called Out For More’. Voor muziekliefhebbers die zowel het sierlijke Florence and the Machine als  het excentrieke Katzenjammer kunnen waarderen.

De shows van Gabby Young staan bekend als wervelend en overdonderend. Zo was het ook deze keer in Paradiso waar de zangeres met haar Other Animals een indrukwekkend optreden neerzetten.

[bol_product id=”1000004007242092,1000004012294670″ price_range=”undefined” name=”gabby young” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1348164396_links.css”]