Gers Pardoel

Zanger zingt soundtrack ‘Alles Is Familie’.

Gers Pardoel heeft de titeltrack van de nieuwe Nederlandse film ‘Alles Is Familie’ gemaakt. De single is een bewerking van het bekende Doe Maar-nummer, dat de populaire rapper opnam voor de EP ‘Versies / Limmen Tapes’ die deze week verschijnt.
De productie van ‘Liever Dan Lief’ deed Gers samen met Postman.

‘Alles Is Familie’ is het vervolg op de bekende film ‘Alles Is Liefde’ en zal eind november in première gaan. De film bevat een ware sterrencast. Naast Carice van Houten en Thijs Römer zullen ook Martine Bijl, Jacob Derwig, Tjitske Reidinga, Michiel Romeyn, Kees en Kim van Kooten, Chris Zegers, Willeke Alberti en Georgina Verbaan in de film te zien zijn. Gers zal zelf ook een klein rolletje spelen in de film.

Tijdens de ‘Symphonica In Rosso’-concerten van Doe Maar zal de 31-jarige Brabander het nummer live vertolken met de legendarische Nederpopband. “Ik ben al heel lang een bewonderaar van Doe Maar en denk dat ik letterlijk al hun nummers ken”, aldus Gers. “Het was al tof om met hen de single te maken, maar nog toffer dat ze me hebben gevraagd mee te doen met de vier Symphonica in Rosso concerten! Ik kan niet wachten om in het GelreDome te staan met hen”.

© Universal Music

[bol_product id=”1000004011671898″ price_range=”undefined” name=”Gers Pardoel” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”250″ cols=”1″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1348307471_links.css”]