Gin Wigmore

Jonge singer-songwriter zingt James Bond soundtrack ‘Man Like That’.

Gin Wigmore is al jaren een grote naam in Australië en haar thuisland Nieuw-Zeeland. In 2004 versloeg de toen 18-jarige singer-songwriter maar liefst elfduizend deelnemers uit 77 landen toen ze de International Songwriting Contest in New York won. Dit leverde haar een platencontract in Australië op. Haar intelligente folkpop, die doet denken aan Feist en Duffy, resulteerde in 2008 in de debuut-EP, gevolgd door het album ‘Holy Smoke’.

Gin Wigmore’s nieuwe album heet ‘Gravel & Wine’ en verschijnt op vrijdag 26 oktober aanstaande. Vanaf vandaag is de energieke single ‘Man Like That’ de soundtrack van de nieuwe internationale James Bond-campagne ‘Crack The Case’ van Heineken. De campagne is verbonden aan de nieuwe Bond-film ‘Skyfall’. Daniel Craig en Bondgirl Bérénice Marlohe zijn beiden in de commercial te zien.

Bekijk de officiële video bij ‘Man Like That’ hier. De single zal binnenkort uitkomen.

© Universal Music

[bol_product id=”1000004008282688,1000004012949802″ price_range=”undefined” name=”Gin Wigmore” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1348308243_links.css”]