Gruppo Sportivo

Heruitgave van legendarisch album.

Het is alweer 35 jaar terug dat de Haagse Gruppo Sportivo haar legendarische 10 Mistakes lanceerde. Hoog tijd om even stil te staan bij deze mijlpaal en zeker tijd voor een jubileumeditie van dit klassieke album. Deze bevat naast 10 bekende tracks als Beep Beep Love, I Shot My Manager, Rubber Gun en Superman ook de hitsingle Rock ’n Roll die destijds niet op het album stond. Ook zeker interessant voor de fans: op de jubileumeditie staan ook 4 nieuwe Gruppo Sportivo-songs, opgenomen in de bezetting van nu. Dat zijn Girls Can’t Leave Me, Strange Brew, Music For Houses, Rubber Gun en This Is A Normal Song. Leider Vandenburg is altijd al een gedreven liedjesschrijver geweest die zijn songs met veel humor kruidt. Dat bewijst hij ook met de vijf bonustracks op dit album. Voor de bewonderaars van weleer is dit vooral vanwege de nieuwe nummers een welkome aanvulling, maar ook nieuwe fans doen met de aankoop van deze cd een goede keus. Jeugdherinneringen, nostalgie: deze klassieke plaat bevat het allemaal en mag dan ook nooit vergeten worden. Verkrijgbaar op cd, maar ook op vinyl en I-Tunes (AR)

[bol_product id=”1000004011197480,1000004012429557″ price_range=”undefined” name=”Gruppo Sportivo” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1348646945_links.css”]