Magneet Festival

Nina Hagen geeft komend weekend na 15 jaar weer optreden in Nederland.

Na 15 jaar afwezigheid staat de befaamde Duitse punkkoningin weer met een Rock & Roll Show op Nederlandse grond. Alle hits van Nina Hagen komen deze avond voorbij in een nightclub-setting in De Magneetbar. Met special guests, Burlesque danseressen en dj’s staat de ex-verloofde van Herman Brood op zondag 9 september op Oostpunt te Amsterdam.

Nina Hagen trad de afgelopen tijd wel op in Nederland, maar haar vorige show was een gospelshow. Op Magneet Festival laat ze haar rauwe kant weer zien waarmee ze in de jaren tachtig beroemd is geworden. En ze komt niet alleen, in de setting van een nightclub heeft ze gezelschap van special guest The Romanza Brava, met onder andere David Hollestelle, Otto Cooymans en Jan ’t Hoen. Hans Vandenburg (Gruppo Sportivo) speelt semi-akoustisch met Herman Brood’s The Bombita’s als achtergrondkoor.
Shai is een ware crooner, zoals we dat kennen van Frank Sinatra. Zijn stem klint verrassend bekend doordat hij verschillende commercials heeft ingezongen. Hij zorgt voor de warmte in tent van De Magneetbar. Vermaak voor het oog is in handen van Burlesque danseressen Coco-Jane en Dee-Dee. Vintage DJ Ir. VenderMeulen laat op zijn beurt geen stilte vallen.
Presentatie en productie is in handen van Koos/Coach van Dijk (manager Herman Brood).

In het kort:
Nina Hagen, Legends @ Hard & Soul op Magneet Festival
Zondag 9 september, vanaf 19.00 uur in De Magneetbar .
Magneet Festival is vanaf 15.00 uur geopend.
Voorverkoop via www.magneetfestival.nl/tickets

© Magneet Festival