Poposs

Leuke afwisselende bands in Oss.

Een mix van leuke afwisselende bands trad dit weekend op in het Jan Cunen park in Oss met een lekker zonnetje dat er mede voor zorgde dat alles kon draaien.

Tijdens het festival verzorgde een aantal zonnepanelen voor de broodnodige stroom. Een gezins festival waar ook aan de kids gedacht was, door smink, suikerspinnen, een treintje en luchtkussens. handig voor de ouders die weer eens naar een bandje wilde luisteren. De muziek ging van harde klanken van  de Duitse hardcore metal band Koroded naar de “lokale” band suggarettes dan weer de reünie van de oude rockers Zip Fasting die na 3x repeteren weer op het podium stonden. Met de aanstekelijke klanken van Jaja the Cat kwamen de voetjes van de vloer. De slotact the Phantom Four & the Arguido is een nog niet zo bekend geworden maar het is superband die er een passend eind aan breid.

Ze begonnen met een vrolijke noot de dodenmars. Even later knalde zanger Rudeboy er in, de energie werd voelbaar hoger. Zo hoog zelfs dat de zanger maar 2 nummers achter elkaar kon spelen, dan speelde de band even wat instrumentale nummers.

Een waardige afsluiting van PopOss 2012 op naar de volgende editie!

Tekst en fotografie: Hans Kreutzer