The Vaccines

Band lanceert Facebook app.

The Vaccines lanceren vandaag een Facebook app waarmee fans hun gezicht en dat van vrienden op het artwork van Come Of Age kunnen plaatsen. Fans kunnen via Facebook de app gebruiken en delen met vrienden.

Klik hier voor de app

De app maakt deel uit van de promotie van het nieuwe album van de band welke maandag in de winkels ligt. The Vaccines ‘Come Of Age’ is opgenomen in de ICP studio’s in Brussel en Distillery in Bath met producer Ethan Johns (Michael Kiwanuka, Kings of Leon, Crowded House). Het album is tevens beschikbaar in een deluxe 2 cd editie met 3 extra bonus tracks: Runaway, Possessive en Misbehaviour. Cd 2 is een live album met opnames van een show in het Brighton Center afgelopen mei.

Come Of Age is de opvolger van het platina verkopende, Brit award genomineerde en NME award winnende debuut album van The Vaccines ‘What Did You Expect From The Vaccines? Dit album kwam uit in maart 2011. The Vaccines zijn: Arni Arnason (bass), Freddie Cowan (gitaar / vocals), Pete Robertson (drums) & Justin Young (vocals / gitaar).

Op 17 oktober geeft de band een optreden in de Paradiso.

Album Come Of Age 3 september
Bekijk de clip van single Teenage Icon hier

thevaccines.co.uk | www.facebook.com/thevaccines | @therealvaccines

[bol_product id=”1000004011078977,1000004012431809,1000004012431811″ price_range=”undefined” name=”The Vaccines” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1346478566_links.css”]