Concert At Sea

Eerste namen Zeeuws festival 2013 bekendgemaakt.

Vanochtend werden bij GIEL op Radio 3FM de eerste naam voor Concert at SEA bekend gemaakt. De vrienden van Racoon spelen in het weekend van 28 & 29 juni 2013 op de Brouwersdam.

En heb je aanstaande zaterdag 10:00 al in je agenda staan? Dan start de kaartverkoop met Early Bird korting!

Lees snel verder…

RACOON & BLØF OP CAS 2013

Naast organisator BLØF zal ook Racoon optreden op de Brouwersdam. Het optreden op Concert at SEA is het eerste zomerfestival dat door Racoon bekend is gemaakt voor 2013. Paskal Jakobsen is blij met de komst van de streekgenoten, “Het is geweldig dat het zo goed gaat met Racoon en dat is alle reden om ze dit jaar te vragen om te komen spelen. Racoon is ook huizenhoog favoriet bij ons publiek en daarom zijn we blij dat onze vrienden van Racoon er dit jaar bij zijn op de Brouwersdam.”

Racoon is de eerste naam van de tientallen bands, straatheater acts en dj’s die gedurende twee dagen de Brouwersdam in Zeeland omtoveren tot een groot feest.

KAARTVERKOOP MET EARLY BIRD KORTING START ZATERDAG OM 10:00

Aanstaande zaterdag 27 oktober om 10:00 is het zover. Dan start de kaartverkoop van de achtste editie van Concert at SEA via www.concertatsea.nl, 400 PRIMERA winkels of telefonisch via 0900-9000500.

We belonen jou, als vaste bezoeker, met een kortingsactie. Vroege beslissers betalen tijdens de early-bird actie, die 4 weken duurt, in plaats van 60 euro, maar 55 euro voor een weekendkaart!

Zaterdag gaan weekendkaarten en camping- en bungalow- arrangementen in de verkoop. De echte fans weten het: bepaalde

campings en parken verkopen binnen enkele uren uit dus zorg dat je er vroeg bij bent. In februari volgt de verkoop van, wanneer beschikbaar, de losse dagkaarten voor de vrijdag en zaterdag.