Glennis Grace

Nieuwe single ‘One Chance’ samen met Lange Frans.

Na de succesvolle samenwerking tijdens ‘De Beste Zangers van Nederland’ tussen Glennis Grace en Lange Frans kon een nieuwe samenwerking niet lang uitblijven. Het resultaat is ‘One Chance’ geworden. Een echte powersong over kansen, hard werken en een doel voor ogen hebben. De videoclip van deze single laat spectaculaire beelden zien van het uitverkochte concert dat Glennis onlangs gaf in de Heineken Music Hall waar ze samen met Lange Frans ‘One Chance’ live ten gehore bracht. Vanavond is de videoclip behorende bij de single tijdens Shownieuws in première gegaan en is vanaf nu overal te bekijken.

De nieuwe single is voor Glennis op het lijf geschreven. ‘Ik heb de afgelopen jaren keihard gewerkt voor het succes wat ik nu heb. Ik weet heel goed hoe het voelt om een doel voor ogen te hebben en dat uiteindelijk te bereiken. Om samen met mijn goede vriend Lange Frans te werken is altijd al een grote wens geweest en die is nu eindelijk uitgekomen.’

Ook Lange Frans is blij met de samenwerking. ‘Samenwerken met Glennis is inspirerend. Ze is een vrouw met veel talent en met een groot hart.’

‘One Chance’ is afkomstig van het album ‘This Is My Voice’ waaraan Glennis meer dan een jaar intensief heeft gewerkt. Samen met o.a. Han Kooreneef (Marco Borsato, Guus Meeuwis, Trijntje Oosterhuis), Bart van der Weide & Dennis Huige (Racoon) en Edwin Evers heeft de zangeres een album afgeleverd wat persoonlijker dan ooit is geworden.

Bekijk de videoclip van ‘One Chance’ op YouTube

Fotografie: Walter Blokker

[bol_product id=”1000004012100225,1000004011326833,1000004011338783,1000004006824426″ price_range=”undefined” name=”glennis grace” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1349159399_links.css”]