Kiss

Band is terug met nieuwe album ‘Monster’.

“We’re a real, flesh-and-blood rock and roll band with people who’ve spent 40 years doing what we believe in. We’re going where no bands have gone before.” Was getekend: KISS.

Op vrijdag 5 oktober zal de legendarische rockband hun nieuwe album ‘Monster’ uitbrengen. Gene Simmons is van mening dat het nieuwe album de geschiedenis ingaat als een klassieker. ‘Volgens mij hoort het tot de beste drie platen die we ooit hebben gemaakt. Misschien wel de allerbeste.’ Zijn collega-rockers op Twitter lijken het in ieder geval met hem eens te zijn. Ex-Skid Row frontman Sebastian Bach twitterde over de single ‘The Devil Is Me’ “it kicks TOTAL ASS!!”. En Skid Row’s gitarist Dave Sabo schreef “It’s sick! very good!!”

‘Monster’ werd wederom geproduceerd door zanger/gitarist Paul Stanley, die ook verantwoordelijk is voor het vorige album ‘Sonic Boom’. Volgens Gene Simmons is ‘Monster’ een kruising tussen de platen ‘Revenge’ en de KISS-klassieker ‘Destroyer’. Op het album staan onvervalste rocksongs met titels als ‘It’s A Long Way Down’, ‘Back To The Stone Age’, ‘Shout Mercy’, ‘Out Of This World’, ‘Wall Of Sound’ en ‘Hell Or Hallelujah’.

© Universal Music

[bol_product id=”1000004013017944,1000004013017948,1000004013017949″ price_range=”undefined” name=”kiss” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1349516603_links.css”]