Kiwanuka & Jeremiah

Twee prachtige zangers staan gezamenlijk op 4 nov in het Koninklijk Theater Carré.

Koninklijk Theater Carré staat op zondag 4 november in het teken van twee bijzondere stemmen. Zowel Michael Kiwanuka als Jonathan Jeremiah treden die avond op in het statige theater aan de Amstel. Beide artiesten worden tijdens deze dubbele show begeleid door het Metropole Orkest onder leiding van dirigent Jules Buckley.

De Britse soulsensatie Michael Kiwanuka zal tijdens het concert nummers van zijn begin dit jaar uitgebrachte debuutalbum ‘Home Again’ ten gehore brengen. Dat album is dit jaar genomineerd voor een Mercury Music Prize. Speciaal voor de gelegenheid worden de nummers van nieuwe arrangementen voorzien en zullen ze dus in een unieke setting te horen zijn. Het optreden van Jonathan Jeremiah is meteen de officiële launch van zijn nieuwe album ‘Gold Dust’, dat op vrijdag 19 oktober uitkomt. Dat album, het tweede studioalbum van de Britse folk-popzanger, werd opgenomen met het Metropole Orkest, met wie Jeremiah al eerder werkte.

Kaarten voor dit concert zijn nu te koop via: www.carre.nl, Carrélijn 0900-25 25 255 (€ 1,30 p/g) of aan de kassa van Carré.

Fotografie: Harold Versteeg / Hans Kreutzer