One Direction

Oproep Q-music aan de fans van deze boyband.

Op 3 december geeft One Direction een concert in Madison Square Garden in New York. Voor deze show worden er wereldwijd ‘Go1Den Tickets’ weggeven.
Met dit Go1Den Ticket win je de reis naar Amerika, een VIP-behandeling tijdens de show en een speciale dag met One Direction waar jij bij kunt zijn samen met een vriend(in) en een ouder van 21 jaar of ouder.

Q-music zit er over na te denken om de Go1Den Ticket in Nederland weg te geven. Voordat ze het ticket in een actie weg gaan geven op de radio willen ze eerst overtuigd worden dat er echt overal in Nederland One Direction fans zitten. Daarom vragen ze het volgende aan de Nederlandse fans:

Zoek een bekende of herkenbare plaats op in jouw provincie (bijvoorbeeld de Dam in Amsterdam, plaatsnaambord van jouw stad/dorp) en maak een foto van jezelf samen met andere 1D-fans
Laat duidelijk zien dat je een Nederlandse One Direction fan bent en naar Q-music luistert. Mail jouw foto voor 1 november naar 1D@q-music.nl en zet erbij in welke plaats je de foto hebt genomen.

Eerder vandaag werd bekend gemaakt dat de Britse boyband geschiedenis heeft geschreven in de VS. De nieuwe single ‘Live While We’re Young’ is de best verkopende single van een niet-Amerikaanse artiest. In één week werden er meer dan 341.000 exemplaren verkocht. De band vestigde begin dit jaar hun eerste record. De jongens slaagden er als eerste Britse artiest in met een debuutalbum binnen te komen op de eerste plek van de Amerikaanse hitlijst.
Op 9 november verschijnt het nieuwe album van One Direction getiteld ‘Take Me Home’.