Sidney Samson

DJ neemt single ‘Better Than Yesterday’ samen met wereldster will.i.am op.

Amsterdam, 5 oktober 2012 – De Nederlandse DJ/producer Sidney Samson heeft een single opgenomen met wereldster will.i.am. Het nummer genaamd ‘Better Than Yesterday’ zal binnenkort wereldwijd verschijnen. Het is voor will.i.am de tweede keer in korte tijd dat hij samenwerkt met een Nederlandse artiest na zijn nummer één hit ‘This Is Love’ met Eva Simons.

Sidney Samson is al langer een bekende bij de grootste artiesten ter wereld. De Amersfoortse DJ produceerde de laatste single van Shakira en Pitbull ‘Get It Started’ en maakte al eerder nummers met o.a. Akon, Lil’ Jon, Flo Rida en Far East Movement. Daarnaast maakte Samson op verzoek remixen voor Katy Perry en Jennifer Lopez. Afgelopen zomer toerde Sidney Samson zes weken lang met het kleurrijke muziekduo LMFAO tijdens hun tour door Noord-Amerika.

‘Better Than Yesterday’ werd vandaag op YouTube aan het publiek gepresenteerd. Gelijktijdig verscheen ook een interview met Sidney Samson op de website van het Amerikaanse Billboard magazine.

‘Better Than Yesterday – Sidney Samson & will.i.am.’ verschijnt binnenkort wereldwijd. De YouTube-video van de single werd vandaag gepresenteerd. Sidney Samson toert momenteel door Azië en is tijdens Amsterdam Dance Event op Nederlandse bodem, waar hij o.a. op 20 oktober zal optreden in Escape tijdens ‘Ministry of Sound presents Sidney Samson ADE Takeover’ en daaropvolgend bij ‘Kings of Ace’ in The Sand.