Taylor Swift

Vandaag verschijnt Taylor’s nieuwe album ‘Red’.

Tien van de zestien nummers op het album schreef de zangeres zelf, voor de overige zes werkte ze samen met Max Martin, Shellback, Ed Sheeran en Gary Lightbody van Snow Patrol. Met die laatste twee zingt ze tevens een duet op het album. Ook qua productie gooide Taylor het over een andere boeg.

“Ik denk dat je twee keuzes hebt als je je vierde album gaat maken”, aldus de 22-jarige country-popster. “Je kunt op dezelfde manier verdergaan of je kunt veranderen, en ik wilde graag groeien en fans iets nieuws geven om naar te luisteren.”

‘Red’ komt vandaag in twee versies uit; naast het standaardalbum verschijnt ook een Deluxe versie met zes aanvullende nummers (drie nieuwe tracks en drie remixen). De eerste single van het album, ‘We Are Never Ever Getting Back Together’, stond meerdere weken bovenaan de Billboard ‘Hot 100 Chart’ en verbrak het record van meeste digitaal verkochte singles in een week voor een vrouwelijke artiest.

Ook Robbie Williams is fan van ‘We Are Never Ever Getting Back Together’, zo vertelde hij deze week op de Italiaanse radio.

[bol_product id=”1000004013031861,1000004013031862,1000004013043760″ price_range=”undefined” name=”taylor swift red” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1351518674_links.css”]