Amy Winehouse

Verzamelde sessies van’At The BBC’op CD en DVD.

Amy Winehouse was de eerste Britse ooit die vijf Grammy Awards won. De zangeres met het unieke stemgeluid en dito uitstraling is ons vorig jaar helaas veel te vroeg ontvallen, maar heeft met haar onvervalste talent een onuitwisbare indruk achter gelaten. Presentator en muzikant Jools Holland selecteerde een aantal optredens uit sessies die Amy deed voor de BBC. Die optredens zijn nu verzameld met als titel ‘Amy Winehouse At The BBC’. De release bevat een cd met een selectie uit de periode 2004 – 2009 en de dvd ‘Amy Winehouse – The Day She Came To Dingle’; een documentaire met onder andere een fascinerend interview.

‘Amy Winehouse At The BBC’ komt aanstaande vrijdag 16 november uit en is tevens verkrijgbaar als 4-disc (3 dvd’s & cd). De royalties van dit album zullen aan de Amy Winehouse Foundation worden gedoneerd.