BLØF

Band viert uitbundig verjaardagsfeest in Ziggo Dome.

BLØF is  jarig, en vierde daarom op zaterdag 3 november feest in de Ziggo Dome met een concert waarin alle BLØF hits voorbij zullen komen.

Het is alweer bijna twintig jaar geleden dat BLØF het eerste album in eigen beheer uitgebracht. Vele onvergetelijke hits volgden, waaronder ‘Liefs uit Londen ‘, ‘Wat zou je doen’, ‘Holiday In Spain’ en ‘Alles Is Liefde’. In 2001 had de band te kampen met groot verlies, toen drummer Chris Götte omkwam bij een motorongeluk.

De band toerde de wereld rond voor het UMOJA project, en bracht in 2006 een gelijknamig album uit met daarop dertien nummers uit dertien verschillende landen die in samenwerking met lokale artiesten waren opgenomen. “In die twintig jaar hebben we veel hoogtepunten gekend, en ons jubileum vieren in zo’n zaal wordt er natuurlijk ook één! Dit concert in een uitverkochte Ziggo Dome was een cadeau aan alle fans waarin alle hits – dus ook de hits die de band niet elke dag meer speelt – voorbijkwamen.

Het werd een twee en een half durend concert in een compleet uitverkochte Ziggo Dome dat voor fans en iedereen die erbij was zeker als onvergetelijk te boek zal gaan.

Fotografie: Walter Blokker