Concert Drukwerk

Zondagmiddagconcert in het Zonnehuis te Amsterdam Noord.

Voor de tweede keer stond Drukwerk in de nieuwe bezetting in Het Zonnehuis.
In een gezellig gevulde zaal speelde Slinger met zijn mannen met gemak de zaal naar een lekkere sfeer. Negentig minuten hits die iedereen kent en herkent, meer is er niet voor nodig om op zondagmiddag het publiek mee te krijgen.

Tijdloos blijken de soms al 30 jaar oude teksten met songs als “Laat de rijken de crisis betalen” en “Bezuinigen”. Met de nieuwe regering een week in het zadel weet Slinger te melden dat het niet gaat om bezuinigen maar juist om het gedoseerd uitgeven! “Geld moet rollen!”

Met de hits als “Lijn 10”, “Carolien”, “Marianneke” en “Je loog tegen mij” kon iedereen weer net als jaren geleden uit volle borst meezingen. De zaal genoot, de band genoot en Slinger genoot.

Fotografie: Robert Gort