Douwe Bob

Winnaar Beste Singer-Songwriter van Nederland begint tweede clubtour.

Douwe Bob Posthuma, de winnaar van het programma De Beste Singer-Songwriter Van Nederland, is alweer toe aan zijn tweede clubtour. In mei en juni 2013 is hij live te zien in verschillende grote Nederlandse steden.

Dat het goed gaat met Douwe Bob is een understatement. Zijn eerste single ‘Multicoloured Angels’ werd meteen 3FM Megahit en Ilse DeLange vroeg hem voor een gastoptreden tijdens haar concert in het GelreDome. Dit najaar doet de 19-jarige Amsterdammer zijn eerste clubtour, die binnen een week uitverkocht. Op 25 november is hij te zien op het Songbird Festival in Rotterdam.

Ook voor het nieuwe jaar staan er voor Douwe Bob weer spannende dingen op stapel. Zo heeft hij net een droomoptreden in de wacht gesleept. “Ik mag het eindelijk zeggen: we staan op Noorderslag! Heel veel zin in.” Tijdens het festival in Groningen, dat op 12 januari plaats heeft, zal de zanger optreden in de Oosterpoort.

Op dit moment is Douwe Bob hard bezig aan zijn eerste album, dat in het voorjaar moet verschijnen. In mei en juni volgt dan zijn tweede clubtour, waarvoor de kaartverkoop inmiddels is gestart.

De nieuwe data zijn als volgt:

17 mei 2013 – Arnhem, Luxor Live

24 mei 2013 – Utrecht, Tivoli

6 juni 2013 – Amsterdam, Paradiso