Jannes

Zanger scoort zesde nummer 1 hit.

Jannes is populairder dan ooit! Vandaag is de live DVD van de uit Drenthe afkomstige zanger op de eerste plaats binnengekomen in de DVD Charts. Daarnaast is de CD-DVD versie van ‘Jannes Live in Ahoy’ op nummer 2 binnengekomen in de officiële album charts.

Het is de tweede keer binnen 6 maanden dat Jannes met een nieuwe release van niets op nummer 1 binnenkomt in de charts en is daarmee de zesde keer dat Jannes de charts aanvoert. Hiermee bewijst Jannes wederom één van Nederlands populairste artiesten te zijn.

Jannes Live in Ahoy’ is een indrukwekkende live-registratie van zijn optreden in Ahoy wat hij op 8 september gaf voor ruim 14.000 fans. Samen met zijn 16-koppige band, 8 danseressen, een adelaar en een tractor wist Jannes zijn grootste hits op spectaculaire wijze te vertolken. Het was voor Jannes de eerste keer dat hij met een eigen show een optreden gaf in Ahoy en bereikte daarmee een nieuwe mijlpaal in zijn carrière.

Jannes, die Ahoy binnen kwam rijden op een tractor, had vele verassingen in petto. Zo maakten gastartiesten als Sieneke, George Baker, Willem Barth, Grad Damen, Stef Ekkel en Koos Alberts ook hun opwachting in Ahoy. Daarnaast kwamen zijn grootste hits zoals: ‘Mijn Naam is Jannes’, ‘Zwevend Naar Geluk’ en ‘Ik wil een Boerenmeid’ voorbij en werden luidkeels meegezongen door zijn fans.

Bekijk de trailer van het concert hier.

De carrière van Jannes kent inmiddels vele hoogtepunten. Zo scoorde hij vijf nummer 1 albums, één nummer 1 DVD, behaalde hij 8 acht gouden platen, 2 platina platen en heeft hij inmiddels meer dan 500.000 albums verkocht. In juni bracht de volkszanger zijn twaalfde studio album ‘Op Volle Kracht’ uit die meteen na release op nummer 1 binnenkwam in de album charts.

‘Jannes Live in Ahoy’ is nu overal verkrijgbaar als CD-DVD en DVD.

Op 10 november wordt de TV-special ‘Jannes Live in Ahoy’ uitgezonden bij de TROS op Nederland 1.

[bol_product id=”1002004013002291,1002004011822184,1002004000122322″ price_range=”undefined” name=”Jannes” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1351861586_links.css”]