Michael Bublé

Drievoudig gouden album ‘Christmas’ nu verkrijgbaar in deluxe edition.

Het drievoudig gouden album Christmas van multi Grammy Award winnaar Michael Bublé is 23 november verschenen als een deluxe special edition. Deze editie bevat vier extra kerstnummers: Frosty The Snowman, Winter Wonderland, The Christmas Song (Chestnuts Roasting On An Open Fire) en Silver Bells. Deze deluxe special edition telt in totaal negentien kerstnummers.

Christmas is geproduceerd door David Foster, Bob Rock en Humberto Gativa en is voornamelijk opgenomen in de legendarische Capitol Recording Studios in Hollywood en in Michael’s hometown Vancouver, Canada. Het album bevat onder meer duetten met Shania Twain, Mexicaanse superster Thalia, Naturally 7 en The Puppini Sisters.

In juni/juli 2013 geeft Bublé tien concerten in de O2 Arena in Londen. Deze concertreeks was binnen 4 minuten uitverkocht!

© Warner Music

[bol_product id=”1000004013136510″ price_range=”undefined” name=”Michael Bublé christmas” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1354199854_links.css”]