Night of the Proms

Kaartverkoop Night of the Proms 2013 gestart.

Night of the Proms werd gisterenavond in een vol Ahoy afgesloten met de vijfde en laatste show van dit jaar. Met twee uitverkochte publieksshows en drie besloten shows in Ahoy Rotterdam was editie 2012 van Night of the Proms wederom een succes. Met optredens van Anastacia, Naturally 7, Glennis Grace, harpist Remy van Kesteren en als absoluut hoogtepunt The Jacksons, werden de shows door zowel publiek als pers hoog gewaardeerd. Voor volgend jaar zijn meteen twee nieuwe Night of the Proms concertdata aangekondigd: Night of the Proms 2013 vindt plaats op vrijdag 22 en zaterdag 23 november in Ahoy Rotterdam. De kaartverkoop voor deze concerten is inmiddels gestart.

Vooral naar het optreden van de legendarische Jackson broers werd met verwachting uitgekeken. De swingende mix van eigen nummers en werk van hun overleden broer Michael wist de zaal iedere avond tot een hoogtepunt te brengen. Maar ook de optredens van popdiva Anastacia, Nederlands’ trots Glennis Grace en de unieke stemtovenaars Naturally 7, harpist Remy van Kesteren en uiteraard John Miles maakten Night of the Proms 2012 tot tot een zeer geslaagde editie. Ook de artiesten zelf waren stuk voor stuk enthousiast over de beproefde formule. Enkele quotes uit de media:

Ze zijn al ver boven de 50 jaar, maar aan energie hebben The Jacksons nog niets ingeboet. Vrijdag waren de vier heren in Nederland voor een optreden in Ahoy Rotterdam, tijdens Night of The Proms. De soulzangers wisten het publiek moeiteloos op te zwepen.

De uit New York afkomstige zanggroep Naturally 7 is vocaal indrukwekkend.’ […] Glennis Grace’s vertolking van de Volumia!-hit Afscheid mag dan bekend zijn, maar ze slaagt erin deze ook live op weergaloze wijze neer te zetten. […] ‘The Jacksons staan garant voor een daverend slot.

The Jacksons laten zien dat ze ook zonder broer Michael en vele jaren later nog steeds weten hoe ze een zaal aan het dansen moeten krijgen.’ […] Meest verrassende act van de avond is de Amerikaanse sensatie Naturally 7, die met hun unieke stemgeluid als een volwaardig orkest klinken.’

Een knalfeest waarin vooral The Jacksons en Anastacia excelleerden.’

Night of the Proms gaat nog verder Europa door: op 30 november start in Duitsland een reeks van 19 concerten in 12 verschillende steden.

NIGHT OF THE PROMS 2013

Vrijdag 22 en zaterdag 23 november 2013
Ahoy – Rotterdam
Kaartverkoop is gestart via: www.notp.com, http://www.ticketmaster.nl/ en 0900 – 300 1250 (45 cpm).