Paaspop

Eerste tien namen bekend gemaakt.

Hoewel de winter feitelijk nog moet beginnen is de organisatie van Paaspop alweer volop bezig met de nieuwe editie van het mooiste festival van Nederland, dat van vrijdag 29 maart tot en met zondag 31 maart 2013 op terrein De Molenheide in Schijndel (NB) wordt gehouden. De eerste bevestigde namen liegen er niet om: The Gaslight Anthem, Barry Hay Flying V Formation, Gui Boratto, Blaudzun, Anne Soldaat, Will & The People, La Pegatina, Moke, Jandino Asporaat en Douwe Bob. Gezien het grote aantal acts dat op Paaspop 2013 zal staan (meer dan 150), brengt de organisatie de komende weken regelmatig een reeks nieuw geboekte namen naar buiten.
Start Early Bird-actie op zaterdag 1 december.

Zaterdag 1 december start de voorverkoop middels de Early Bird-actie die tot en met zaterdag 5 januari 2013 loopt. In deze periode zijn de festivaltickets voor een gereduceerde prijs te koop. De volgende tickets zijn verkrijgbaar tijdens de Early Bird-weken:
– ticket voor 3 dagen
– ticket voor 3 dagen + camping

Nieuw in 2013: exclusieve Paaspop Young & Free-tickets voor 16- en 17-jarigen
Paaspop introduceert voor de komende editie een gloednieuwe ticket, de zogeheten Young & Free-ticket, speciaal voor de jongere muziekliefhebber met een kleine beurs die nog nooit op Paaspop is geweest. Deze tickets zijn dan ook alléén beschikbaar voor bezoekers die 16 of 17 jaar oud zijn. De Young & Free-tickets zijn hetzelfde als de reguliere maar dan met een aanzienlijke korting bovenop de toch al gereduceerde Early Bird-prijs, dus:
– Young & Free-tickets voor 3 dagen
– Young & Free-tickets voor 3 dagen + camping
Het aantal Young & Free-tickets is wel gelimiteerd tot 1000 stuks, dus op is op! Alle ticketprijzen worden zeer spoedig bekend gemaakt.

[bol_product id=”1000004012285266,1000004011806774″ price_range=”undefined” name=”paaspop2013″ background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1353590918_links.css”]