Sam B

Vandaag de nieuwe single “No Room in Hell” uit.

Sam B werd beroemd door zijn hit “Who Do you Voodoo”, die platina behaalde.

Sam zou een speciaal optreden geven in het Royal Palms Resort Hotel op het eiland Banoi, maar door een recente communicatiestoring op het eiland is sindsdien niets meer van Sam vernomen. Onderzoeken over de incidenten op Banoi zijn momenteel gaande.

Om ervoor te zorgen dat de verdwijning van Sam B in het nieuws blijft, geeft Diamond Horde Records met trots de nieuwste single “No Room in Hell” vrij. De videoclip van dit nummer is opgenomen, voordat Sam naar Banoi vertrok. “No Room in Hell” is een goed voorbeeld van Sam B’s unieke rapstijl, zoals ook in zijn eerste grote hit te horen is.

“No Room in Hell” is opgenomen in samenwerking met Chamillionaire, de bekende Amerikaanse muziekproducer en rapper. Chamillionaire heeft meerdere awards gewonnen, waaronder de American Music Awards, BET, Grammy en MTV Video Music Awards en is genomineerd voor verschillende andere muziek awards. Zijn eerste album “The Sound of Revenge” is platina geworden.

De video van “No Room in Hell” is geregisseerd door Don Tyler.

Kijk voor meer informatie over Sam B op:
Website  Facebook Youtube  Twitter