Serdar Ortaç

Turkse superster treedt op in Ahoy Rotterdam.

De zanger, die in 1993 voor de radio in Istanbul werkte, kreeg in datzelfde jaar een contract aangeboden door Raks Music.
Hij kreeg de kans om alle liedjes die hij zelf had geschreven in te zingen en is sindsdien een grote naam in de Turkse muziekindustrie. In Turkije zijn zelfs 7 van de 10 meest gedownloade liedjes van deze popster afkomstig!

Serdar Ortaç  is echter niet alleen bekend van zijn Turkse hits: de getalenteerde zanger bracht namelijk ook een Spaanstalig album uit. Ook buiten de comfortzone van ‘muziek’ doet de zanger het goed: hij presenteerde zijn eigen show “Alltogether With Serdar Ortac”.

Serdar Serdar Ortaç, het Turkse multi-talent, liet op zaterdag 3 november 2012 een spetterende show zien.

website Sahmeran Entertainment
website Ahoy Rotterdam

Fotografie: Charles Batenburg