Beste Singer-Songwriter van Nederland

Beste Singer-Songwriters treden op voor het goede doel.

Mevrouw Tamara, Daniel Versteegh, Rogier Pelgrim, Mattanja Joy Bradley en Douwe Bob Posthuma: vijf van de zeven finalisten uit het veelgeprezen programma ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’ maken op zondag 23 december allemaal hun opwachting in pop-podium 013 in Tilburg. De volledige opbrengst van de kaartverkoop gaat naar Serious Request, waarvoor presentator Giel Beelen dit jaar in het Glazen Huis zit.

De kaartverkoop voor dit evenement gaat vanaf 14 december om 18.00 uur van start via de website kaartjes.vara.nl.

De afgelopen zomer ging Giel Beelen in het programma ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’ op Nederland 3 op zoek naar de beste, nieuwe singer-songwriters van het land. Hij werd daarin bijgestaan door onder anderen Gerard Ekdom, Eric Corton, Claudia de Breij, Ilse de Lange, Tim Knol, Leo Blokhuis en Miss Montreal.

Voor meer informatie, zie ook: debestesingersongwriter.nl

Speciaal concert van de artiesten uit ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’ voor Serious Request, zondag 23 december in pop-podium 013 in Tilburg.

Foto’s: Esmee Burgersdijk