Het Lekkerste Wijf

Drie nominaties in populair radioprogramma.

Nicolette van Dam, Merel Westrik en Ouwe Hoeren genomineerd voor ‘Het Lekkerste Wijf Van Kwart Voor Vijf 2012’

Een goed verhaal. Daar draait het om bij de verkiezing van ‘Het Lekkerste Wijf Van Kwart Voor Vijf 2012’. Jeroen van Inkel en Patricia van Liemt hebben een jaar lang elke werkdag iemand tot ‘Lekker Wijf Van Kwart Voor Vijf’ uitgeroepen. De kenmerken? Ze hebben allemaal een sterke persoonlijkheid, zijn brutaal, ondeugend, uitdagend, hebben iets te vertellen en bereikt. Uit een longlist van 30 Lekkere Wijven zijn vandaag de drie genomineerden bekend gemaakt. Nicolette van Dam, Merel Westrik en De Ouwe Hoeren zijn in de run voor Titel: ‘Het Lekkerste Wijf Van Kwart Voor Vijf’.

Vanaf maandag 3 december zullen de genomineerden elke dag een uur als sidekick te horen zijn, bij ‘Van Inkel In De Middag’. Op maandag zal Merel Westrik in de studio aanschuiven. Dinsdag is Nicolette van Dam te gast en op woensdag zij De Ouwe Hoeren te horen. Tijdens deze periode kan er gestemd worden op de genomineerden via Q-music.nl.

Uiteindelijk krijgt de sidekick met de meeste stemmen op donderdag 6 december de titel: ‘Het Lekkerste Wijf Van Kwart Voor Vijf 2012’.
Q-music is overal te ontvangen via de ether, op 100.7 fm en 100.4 fm,
de kabel, Q-music app of via q-music.nl.

Foto Nicolette van Dam: Anneke Ruys