Local Request

Ook een glazen huis in Beverwijk.

In 2012 sluit stichting Local Request zich, voor het eerst, aan bij 3FM Serious Request.

Net als in het ‘echte’ Glazen Huis van 3FM, dat dit jaar in Enschede staat, staat er ook in het Winkelhart (Breestraat) van Beverwijk, gesteund door verschillende sponsoren, een ’glazen huis’. Daar kan het publiek tegen betaling een plaat aanvragen, geld doneren en/of zelf in actie kan komen en dit gedurende 56 uur aaneengesloten.

Er komt een podium en overkapping waar allerlei activiteiten en optredens plaats vinden van vele artiesten en BN’ers. De optredens op het podium beginnen rond 12.00 uur en stoppen om 23.00 uur. Zondag 23 december wordt afgesloten om 20.00 uur.

Het bedrag dat met de actie in Beverwijk wordt opgehaald, gaat volledig naar 3FM Serious Request, en daarmee naar het Rode Kruis.

Download nu ook ‘Brighter Day’ van Koen Raadt

Koen Raadt heeft een nieuwe single uitgebracht. “Brighter day”. Hij steunt hiermee de actie Local Request for Serious Request. Door de single te downloaden voor € 0,99 steun je het goede doel.

© Local Request