Needin’ The Love

Bingo Players, Ilse DeLange en Eddy Zoey brengen single uit voor Serious Request.

From The East is een gelegenheidsformatie voor Serious Request bestaande uit dance duo Bingo Players, zangeres Ilse DeLange en TV persoonlijkheid Eddy Zoey. Het betreft een samenwerking van een aantal zeer verschillende artiesten. Hetgeen dat hen verbindt is Twente. De Bingo Players, Ilse DeLange en Eddy Zoey noemen zich voor dit project From The East.

Deze bijzondere samenwerking kwam tot stand op 3FM bij het het programma “Ekstra Weekend” van Michiel Veenstra. Tijdens dat programma vroeg Michiel aan Ilse DeLange of een muzikale samenwerking met de Bingo Players en Eddy Zoey wat zou zijn. Het antwoord van Ilse: “Ja leuk!”

Al snel gingen de artiesten gezamenlijk de studio in om belangenloos aan de single te werken, met als resultaat de single ‘Needin’ The Love’. De opbrengsten van de single zullen worden geschonken aan Serious Request.

De single ‘Needin’ The Love’ is nu digitaal verkrijgbaar.