Ntjam Rosie

ELLE Personal Style Award-nominatie voor zangeres.

Zangeres Ntjam Rosie is genomineerd voor de ELLE Personal Style Award. Elk jaar reikt modeblad ELLE diverse Awards uit, waaronder de Personal Style Award: met deze Award zet ELLE een personality met een geheel eigen stijl in het zonnetje. Eerdere winnaars waren onder meer Carice van Houten en Halina Reijn. De winnaar van de ELLE Personal Style Award 2013 wordt op 22 januari bekend gemaakt.

Momenteel legt Ntjam Rosie de laatste hand aan haar nieuwe studioalbum ‘At The Back Of Beyond’, dat in maart 2013 op haar eigen label Gentle Daze Records uitgebracht wordt. Voor dit nieuwe album is Rosie een samenwerking aangegaan met voordekunst.nl. Liefhebbers kunnen Rosie via deze website helpen haar nieuwe album te realiseren. In ruil voor je financiële bijdrage ontvang je bijvoorbeeld een gesigneerd album, komt Rosie bij je thuis Kameroens koken of zingt ze je live toe via Skype. De actie loopt tot eind januari.

Over Ntjam Rosie

Ntjam Rosie lanceerde in oktober 2010 het album ‘Elle’. Deze werd tevens uitgebracht in Japan, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Aan het album werkten onder meer de Engelse drummer Nathan Allen (Faith Evans, Amy Winehouse) en bassist Alex Bonfanti (Joss Stone, Tom Jones) mee. Rosie was te zien op vele festivals als The Hague Jazz en North Sea Jazz Festival, deed een clubtour en gaf shows in China, Thailand, Zwitserland, Engeland en Turkije. In april 2012 bracht ze de live cd-dvd ‘Live at Grounds’ uit. Het nieuwe studioalbum ‘At The Back Of Beyond’ verschijnt in maart 2013.

www.ntjamrosie.com

Foto’s: Charlona Teerlink

[bol_product id=”1000004010714482,1000004012448284″ price_range=”undefined” name=”Ntjam Rosie” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1355227382_links.css”]