Rod Stewart

Rod’s kerstalbum ‘Merry Christmas Baby’.

Het belooft een zwoele kerst te worden dit jaar, want Rod Stewart heeft een kerstalbum uitgebracht: ‘Merry Christmas Baby’. Daarop zullen duetten staan met onder anderen Michael Buble, Mary J Blige en Cee-Lo, maar ook een virtuele samenwerking met Ella Fitzgerald. Het album wordt geproduceerd door producer en songwriter David Foster, die vorig jaar verantwoordelijk was voor het succesvolle kerstalbum ‘Christmas’ van Michael Buble.

“Ik heb altijd al een kerstalbum willen maken”, aldus Stewart. “De timing kan niet beter, zeker nu ik weer jonge kinderen heb.” Nummers die op het album zullen staan zijn onder andere kerstklassiekers als ‘Winter Wonderland’ en ‘Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow!’, maar ook het meer traditionele ‘Silent Night’ en ‘White Christmas’. Op het album staat daarnaast een nieuwe compositie: ‘Red-Suited Super Man’ (featuring Trombone Shorty), dat werd geschreven door David Foster, Amy Foster en Stewart zelf.

© Universal Music