Will.i.am

Nieuwe hit voor populaire producer.

De video bij ‘Scream & Shout’, de nieuwe single van will.i.am waarop ook Britney Spears te horen is, is in twee weken tijd meer dan 24 miljoen keer bekeken. Nadat de populaire producer het nummer samen met Britney Spears voor het eerst liet horen bij de Amerikaanse variant van X-Factor, schoot de single meteen door naar de eerste plaats van de iTunes-chart. In Groot-Brittannië stond ‘Scream & Shout’ eveneens op nummer 1 bij iTunes.

Ook de Amerikaanse pers is enthousiast over het nummer. USA Today riep ‘Scream & Shout’ uit tot ‘Single Of The Week’ en Rolling Stone magazine schreef “Zoek dekking Amerika! … radioprogrammeurs hebben absoluut geen keuze. Onvermijdbaar!” “Vreemd, maar op precies de juiste manier”, meldde Entertainment Weekly ten slotte. “Brit zet haar beste Britse accent op en de Black Eyed Pea en (producer) Lazy Jay geven haar een rusteloze Eurobeat om op los te gaan”.

http://will-i-am.interscope.com

@Universal