Abba The Show

ABBA THE SHOW komt naar Nederland.

ABBA THE SHOW is de enige ABBA-tribute show ter wereld met de originele ABBA bandleden, begeleid door het wereldberoemde National Symphonie Orchestra uit London.

Op 17 februari a.s. beleef je het echte ABBA gevoel in de HMH in Amsterdam.

Zelfs na het verstrijken van enkele decennia is de Zweedse hit formatie ABBA, na de Beatles, nog steeds de meest succesvolle groep uit de popgeschiedenis. Hun immense repertoire van popnummers wordt nog dagelijks op radiostations over de hele wereld gedraaid. Maar ook films en musicals die gebaseerd zijn op de bekende Abba-sound zijn nog altijd razend populair.

Met ABBA THE SHOW leeft deze fenomenale pop op denderende wijze voort. De multimediale show trekt wereldwijd volle zalen en laat Abba-fans het disco-tijdperk en de romantiek uit de jaren zeventig op ongekende manier herbeleven.

ABBA THE SHOW neemt de bezoekers mee op een muzikale tijdreis langs het indrukwekkende Abba repertoire. Het licht design en het podium beloven een spetterende show. Ontroerende ballades als “The Winner Takes It All“ of “Thank You For The Music”, beroemde disconummers als ”Dancing Queen” en waanzinnige popklassiekers zoals “Super Trouper” of “Take A Chance On Me” komen allemaal voorbij in de spectaculaire ABBA show.

De show werd zelfs door de meest kritische officiële internationale ABBA-fanclub goedgekeurd met het predicaat: ‘de beste ABBA sinds ABBA’. ABBA THE SHOW staat, na het succes in 2011, alleen nog op 17 februari in de HMH in Amsterdam.

Datum: 17 februari 2013

Locatie:  Heineken Music Hall, Amsterdam

Tijdstip: 20:00 uur

tickets zijn te koop via www.eventim.nl

Foto: Herbert Schulze