Afro-Cuban All Stars

Unieke groep geeft eenmalig optreden in People’s Place, Amsterdam.

Op woensdag 24 april 2013 geven de alom geroemde Afro-Cuban All Stars een eenmalig optreden in People’s Place, Amsterdam. De kaartverkoop voor deze unieke show onder leiding van Juan de Marcos Gonzalez start op zaterdag 12 januari om 10.00 uur via de website van Paradiso, Ticket Service Nederland en de bekende voorverkoopadressen.

Begin jaren negentig start Juan de Marcos Gonzalez, medeoprichter en tresspeler van de band Sierra Maestra, met het verwezenlijken van zijn droom om de rijke Cubaanse muziektraditie niet alleen voort te zetten maar ook wereldberoemd te maken. Samen met de Afro-Cuban All Stars heeft De Marcos Gonzalez het voor elkaar gekregen om een gezelschap van oude meesters en jonge musici samen te stellen, waarbij de kennis en ervaring van de meer ervaren muzikanten vermengt worden met de frisse energie van de jongere bandleden.
Buena Vista Social Club
Met sterren als Ibrahim Ferrer, Ry Cooder en Omara Portuondo, nam de superformatie in 1997 tijdens de vermaarde Buena Vista Social Club sessies het debuutalbum ‘A Toda Cuba Le Gusta’ op. Afro-Cuban All Stars staat bekend om hun combinatie van verschillende Latijns-Amerikaanse (dans)stijlen zoals mambo, cha cha, rumba, son montuno, timba, guajira en bolero. Met vier keer nominaties voor een Grammy Award, eigen documentaires en talloze succesvolle platen is Afro-Cuban All Stars één van de meest succesvolle bands die Cuba ooit heeft voortgebracht.

In People’s Place is Afro-Cuban All Stars met o.a. Laura Lydia Gonzalez, Yaure Muniz, José Gil Pinera, Gabriel Hernandez en uiteraard Juan de Marcos Gonzalez zelf te zien. Woensdag 24 april belooft een bijzondere avond met een uniek optreden van een legendarische groep muzikanten te worden!
Woensdag 24 april 2013
AFRO-CUBAN ALL STARS
People’s Place – Amsterdam
Entree: € 32,50 (exclusief servicekosten)
Kaartverkoop start op zaterdag 12 januari om 10.00 uur via www.paradiso.nl, www.ticketmaster.nl en de bekende voorverkoopadressen.

Kijk voor meer informatie over Afro-Cuban All Stars op www.afrocubanallstarsonline.com of op Facebook.

[bol_product id=”1000004000002653,1000004001160492,1000004007148572,1000004000002654″ price_range=”undefined” name=”Buena Vista Social Club” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1357652864_links.css”]

© Greenhouse Talent