Allen Stone

Zanger komt opnieuw naar Nederland!

Na twee uitverkochte shows in Amsterdam vorig jaar, komt Allen Stone opnieuw naar Nederland! Op donderdag 21 februari is ‘the new voice of soul’ te bewonderen in Tivoli Oudegracht in Utrecht. De kaartverkoop start op dinsdag 15 januari om 10.00 uur via de website van Tivoli, Ticket Service Nederland en de bekende voorverkoopadressen
In april 2012 maakte Nederland in een tot de nok gevulde Kleine Zaal van Paradiso voor het eerst live kennis met Allen Stone, daarna volgde een eveneens volle Melkweg in november. De nerdy domineeszoon, geboren in Chewelah (Washington) en gezegend met een loepzuivere “zwarte” stem, had beide keren binnen enkele minuten alle aanwezigen voor zich gewonnen. De concerten ontvingen louter enthousiaste reacties van zowel het publiek als de media. Samen met de rasmuzikanten uit zijn begeleidingsband, zijn gedrevenheid en talent, weet Stone dan ook moeiteloos pop, R&B, folk en vintage gospel te vermengen tot een toegankelijk en geheel eigen geluid. Door de media bestempeld als een kruising tussen Prince en Stevie Wonder, is Allen Stone een soulbelevenis die je live gezien moet hebben.

Het plezier van muziek maken

Na ‘Last to Speak’ uit 2010, betekende het eveneens in eigen beheer opgenomen album ‘Allen Stone’ (2011) de definitieve doorbraak voor Allen Stone. De plaat is vanaf het eerste moment door alle muziekcritici bejubeld. En niet alleen het album blijkt een succes, ook de vele liveoptredens van Allen Stone zijn steevast ‘souled out’. Allen Stone is een artiest met een gouden toekomst en leeft voor het plezier van muziek maken. Daarom komt hij dit jaar opnieuw naar ons land; om zijn passie voor pure muziek over te brengen en om nog meer harten van de Nederlandse liefhebbers van ouderwetse soul te veroveren. Het devies: wees er snel bij, want ook voor dit concert zullen de kaarten de deur uitvliegen én wellicht is dit de laatste kans om Allen Stone in een kleine, intieme setting te zien.

Donderdag 21 februari 2013
Allen Stone + support act
Tivoli Oudegracht – Utrecht
Entree: € 17,00 (excl. servicekosten)
Kaartverkoop start op 15 januari via www.tivoli.nl, www.ticketmaster.nl en de bekende voorverkoopadressen.
Kijk voor meer informatie over Allen Stone op www.allenstone.com of via Facebook.

Fotografie: Charles Batenburg

 

 

[bol_product id=”1000004012373575″ price_range=”undefined” name=”allen stone” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1357920053_links.css”]