Doe Maar

De Glad IJs Toer in Vredenburg.

Op 16 januari gaf Doe Maar een concert in Vredenburg, Utrecht. Dat was een avond vol nostalgie en goede muziek.

Begin jaren tachtig ontketende Doe Maar een ware rage in Nederland, vergelijkbaar met die van The Beatles in hun hoogtijdagen. De band scoorde vele hits als ‘Doris Day’, ‘Is Dit Alles’, ‘De Bom’, ‘1 Nacht Alleen’ en ‘Pa’. In oktober 2012 werd de band onderscheiden met een Edison Oeuvre-award.

Na de succesvolle Symphonica in Rosso concerten keert Doe Maar nu weer terug op het podium en dus gisteren in Utrecht.

“We hadden het tijdens de try-outs zo naar ons zin op het podium dat we de smaak helemaal te pakken hebben”, aldus de band. “We hoorden dat sommige mensen Arnhem erg ver weg vonden, dus we dachten, als Mozes niet naar de berg komt, komt de berg maar naar Mozes. De allerlaatste kans voor mensen om ons nog te zien.” (Vredenburg)

Fotografie: Walter Blokker

[bol_product id=”1002004013110373,1000004013110372″ price_range=”undefined” name=”DoeMaar” subid=”DM” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1358452212_links.css”]